maanantai 27. joulukuuta 2010

arkeenMukava juhla-aika takana. Lahjat olivat ihania, ruoka hyvää ja herkkujakin oli enemmän kuin tarpeeksi. Housunnappi kiristää, mutta mitäpä tuosta. Juhlaliina on pyykissä ja jääkaappi alkaa tyhjentyä.

Miehellä on vielä pari viikkoa lomaa, joten HÄN ehdotti pienen pintaremontin jatkamista. Minulla ei tietenkään ollut mitään sitä vastaan, joten maalarinhaalarit on kaivettu taas esille.

Pienet pallerot kasvavat kovaa vauhtia. Reilussa viikossa ovat jo kaksinkertaistaneet painonsa. Ja mammalla on aina vaan isompi nälkä. Tänään leikkasin pieniltä ensimmäisen kerran kynnet. Vielä oli varsin helppoa, mutta ei varmasti enää viikon kuluttua!

Esikoinen lähti mummolaan muutamaksi päiväksi. Jotenkin on outo olo, kun yksi puuttuu laumasta.

5 kommenttia:

 1. Pintaremontin soisi täälläkin jatkuvan tai alkavan... Nuo palleroisenne ovat aivan syötävän somaisia. Oma koiramme olisi myös äidiksituloiässä, mutta kauhistelen työmäärää, valvomista ja muuta. Enkä taida rohjeta puuhaan.

  VastaaPoista
 2. Pioni, pallerot ovat kyllä vallanneet sydämemme täysin. Varmasti itku tulee, kun ne lähtevät maailmalle.

  Me emme olleet ajatelleetkaan teettää koirallamme pentuja. Uskallus ei tuntunut riittävän ja työmäärä pelotti. Nyt kun sitten näin kävi, niin ei tämä niin kamalaa olekaan, vaikka iso huoli ja työmäärä tässä kyllä on. Varsinkin, kun tuo mamma on vähän tuollainen uusavuton mamma, joka tarvitsee meidän apua ja rohkaisua puuhiinsa. Mutta on ne ihania!

  VastaaPoista
 3. EIKÄ!!!!!

  Voi apua kun te olette aikaansaavia ihmisiä. Me vain ihmetellään. Että niillä on ne koirat ja yksivuotias ja tytöt ja SITTEN RUVETAAN VIELÄ REMONTOIMAAN. Voi hyvänen aika!!!

  Mutta meille sopii kyllä, että katto on valkoinen. ;)

  VastaaPoista
 4. Ilse, koirat pitävät kuitenkin kotona, joten samapa on sitten puuhastella jotain näkyvää. Tosin yksivuotiaan kanssa tämä puuhastelu on varsin haastavaa!!! Ja kun kerran aloitetaan, niin laitetaan sitten kuntoon nuo portaikon seinätkin, joita ammattilaiset eivät osanneet rakennusvaiheessa tehdä. Onpahan sitten tehty!

  VastaaPoista
 5. on kivaa tehdä yhdessä-sanoo meidänkin pappa.Tulee kaunista -tykkään valkoisista katoista ja seinistä:D

  VastaaPoista