lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulun lapsi


Vuosi sitten sinä synnyit, meidän oma joulunlapsemme, jouluyllätyksemme. Yllätys siksi, että päätit syntyä kolme ja puoli viikkoa etuajassa, emmekä aattoiltana vielä arvanneet, mitä aamu toisi tullessaan.

Sinä olit niin pieni, painoit vain 2645 grammaa ja olit 45 cm pitkä. Mutta hyvin pian alkoivat housun lahkeet täyttyä ja paidan hihat jäädä lyhyeksi. Nyt painat jo 8520 grammaa ja olet 71 cm pitkä. Kävellä töpsytät jo hienosti ja hymyilet niin, että kaksi hammastasi näkyvät.

Onnea, oma iltatähtemme ja päivän paisteemme!

9 kommenttia:

 1. Teilläkin joulun lapsi :) Paljon onnea pienelle! Itse tulin äidiksi joulupäivänä ja uskonkin, että joulu on ihmeitä täynnä. Kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 2. Lämpöinen onnetoivotus niin lapsukaiselle kuin äidilleenkin♥
  juuri päivällä juttelimme että 18v sitten huomenna 26.12 piti meidän kolmannen neidon saapua..tuulikin sitten jo 5.12...
  Ihanaa joulun jatkoa sinulle Pipsa!

  VastaaPoista
 3. Lumiomena, olen samaa mieltä, että joulu on ihmeitä täynnä ja nyt juhla on meille vielä merkityksellisempi.

  kaikkea hyvää teidänkin joululapselle!

  Kiitos Maria! Ei ne lasketut ajat näköjään aina osu oikeaan!

  VastaaPoista
 4. Iloisia joulun päiviä fiialan tytöille!

  VastaaPoista
 5. Suloiselle pienelle tytölle syntymäpäiväonnittelut vielä näin bloginkin kautta. Toivottavasti ensimmäinen syntymäpäiväjuhlasi oli ihana! Olemme täällä pitkin päivää ajatelleet sinua ja muistelleet sitä hämmästyttävää puhelua, kun isäsi kertoi syntymästäsi.Sinulla oli kyllä melkoinen kiire ihmettelemään kaikkea maailman kummallisuuksia :) t: kummit Kaarnatieltä

  VastaaPoista
 6. Huvilaan myös Iloisia päiviä!

  Kaarnatielle, kiitos lahjoista! Synttäreitä juhlitaan jo toista päivää. Vielä me teillekin kakkua tarjotaan, kunhan päästään saman katon alle! Kummityttö tosiaan ottaa jo melkein juoksuaskelia, joten vauhdilla on vuosi mennyt!

  VastaaPoista
 7. Joulunlapsen äidin vauvasta on ihana laulu, joka menee jotenkin niin, että "lapsi tuoksuu joululta, korvan takaa ja..." Minun jouluradioni soitti sitä minulle tänä jouluna ensimmäistä kertaa. Ajattelin serkkuni vauvaa, joka syntyi marraskuussa, mutta oletko sinä kuullut tuon, kun olet joulunlapsen äiti?
  Suloinen joulunlapsesi!

  VastaaPoista
 8. Pioni, enpä ole tainnut tuota laulua kuulla. Kiitos vinkistä, etsin sen käsiini ensi jouluun mennessä!

  VastaaPoista