tiistai 25. toukokuuta 2010

sateisena päivänä



Täällä sataa. Pitkästä aikaa.

Viikonloppuvieraana ollut eskarilainen lähetti meidän eskarilaiselle ihanan kirjeen. He ovat nyt kirjeenvaihdossa! Kumpikin osaa samalla tavalla lukea ja kirjoittaa. Miten kaunista! Vastauskirje kirjoitettiin samantien.

Kahvipöydässä keskusteltiin mm. kotiäitien ajankäytöstä. Yhdellä on aikaa vaikka mihin, toinen ei keksi, mitä tekisi ja kolmas (minä siis) ei ehdi tehdä mitään. Kukin elää tavallaan.

Pienimmäinen on tänään 5 kuukautta vanha. Juhlan kunniaksi neuvolan täti pisti kaksi piikkiä. Saapa nähdä, millainen ilta tiedossa.

Kevään toisessa kukkakimpussa oli kukkiakin.

6 kommenttia:

 1. Voi eskarit on ihania!Olen juuri vetänyt vuoden integroitua eskariryhmää ja syksyllä lupasin ottaa ns tavallisen ryhmän n 20 lasta .Kirjeenvaihto on supertärkeää -nyt kivoja papereita tyttärelle ja onnea pikkuisesi illan suhteen.Piikit on tärkeitä mutta niiden kivut kurjia.

  VastaaPoista
 2. Voi kun on suloinen kirje! Ja tarrojakin. :) Toivottavasti ilta sujuu.

  Koska minä en tiedä, mitä tekisin, olen pyyhkinyt lattioita ja lukenut taas yhden kirjan. :)

  VastaaPoista
 3. Jäin oikein miettimään tuota, ettet muka ehdi tehdä mitään! Koko ajan teet ja jälkeä syntyy. Minunkin vaatekaapissani on siitä monta todistetta. Ja se kaikki muu näiden lisäksi...! Höpöhöpö. :)

  Keksin tekemistä: laitan ruokaa, vau. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. kirjoittaa uudelleen...
  lisään kotiäiteihin vielä sellaisen, jolla ei ole kiirettä eikä vauvaa vaan aikaa, joka keksii liian paljon, mutta ei saa aikaiseksi mitään = sellainen kotiäiti minä olen.
  Meillä lukee siivoukaapin ovessa lappunen n. 8v takaa. Siinä lukee: "sat tula legokerhoon siivoojaksi". Viesti tarkoitettiin minulle, joka en ole erityisen suuntautunut siivoukseen. Tallettakaa ihmeessä noita viestejä!

  VastaaPoista
 6. Minäkin muka teen koko ajan jotakin, mutta kun katselen ympärilleni, näen aina saman kaaoksen ja pahan siivon! Ehkä en osaa tehdä sitä oleellista.

  Laitamme kirjeet kyllä hyvään talteen! Ne on kirjoitettu NIIN keskittyneesti ja ajatuksella! (siis mikä kirjain tuleekaan seuraavaksi?)

  Vielä ei piikit vaivaa. Jospa tästä selvittiin ilman kitinöitä ja kuumetta.

  VastaaPoista