keskiviikko 26. toukokuuta 2010

matotonnaAjattelin kokeilla matotonta aikaa. Ensinnäkin kaikki meidän matot ovat likaisia, toiseksi kissa ruttaa ne sata kertaa päivässä ja kolmanneksi koira kantaa moskaa niille ainakin yhtä monesti. Taidan myös pitää imurin latingissa koko ajan, jotta sitä tulisi käytettyä aina tarvittaessa. Siis monta kertaa päivässä.

Luulenpa, että saan mieheltä ja varmaan lapsiltakin pyyhkeitä tästä ideasta, mutta kokeilenpa kumminkin. Katsotaan, montako päivää kokeilu kestää.

4 kommenttia:

 1. Idea on hyvä. Välillä meilläkin mennään näin, mutta kun lattia on koiralle liukas. :( Saas nähdä, kauanko onnistuu. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä koira taitaa kaivata mattoja kaikkein eniten, sillä etsi heti makuupaikaksi työhuoneeseen jääneen maton!

  VastaaPoista
 3. kauniit räsymatot sinulla!Mä rullasin aina kesäksi matot odottamaan yhteistä mattopesuretkeä varten -ja oltiin kun isot tytöt oli pieniä ilman.Elokuulla oli ihanaa ottaa tuoksuvat matot viileneviin iltoihin varpaiden alle .Ja musta tuntuu etteivät edes huomanneet kesää ilman.Siivous oli helppoa sen kun harjalla huiskaisi isoimmat murut ja hiekat: ) Tapa taisi jäädä koska juuri hokasin että olen kuin itsestään pikku hiljaa siivonnut matot varastoon-pesijöistä en tiedä: ))

  VastaaPoista
 4. Tuo, paljaat varpaat ja muruttomat lattiat kuuluvat kesään! Sitten tuntuu taas kivalta se päivä, kun haluaa asettaa matot lattiaan!

  VastaaPoista