maanantai 24. toukokuuta 2010

Bimbo
Eskarilaiselle sattui eilen vahinko. Mutta eikös ne sirpaleet tuokin onnea? Tänään mennään tutustumaan kouluun, joten jospa se reissu sujuisi onnen siivittämänä.

Lautanen oli Röstrandin Bimbo -sarjaa. Aika hassu nimi! Tykkään tuosta mallista hirmuisesti. Onneksi minulle jäi yksi kahvisetti tuota ihanuutta.

En raaskisi heittää sirpaleita roskiin. Olen jossain lehdessä nähnyt sirpaleista tehtyjä koruja, jotka olivat aivan ihania. Nyt mietin kuumeisesti, miten saisin omat sirpaleeni jatkojalostettua. Minullahan ei tietenkään ole korujen tekemiseen tarvittavia välineitä. Ne voisi varmaan hioa lasihiomakoneella.. jos sellainen olisi. Taitaa korut jäädä haaveeksi, mutta säilön palat Ehkä joskus -arkkuun.

3 kommenttia:

  1. Voi harmi. Mutta kaunis se on rikkinäisenäkin.

    VastaaPoista
  2. Vahinkoja sattuu tekeville aina ja sirpaleet tuovat tosiaan onnea. Olen kerànnyt merien rannoilta valmiiksi hioutuneita astioiden palasia. Nyt otan ne mukaani Suomeen haaveena jonkinlainen mosaiikkialunen. Onnea pienelle ensi syksynà kouluun menevàlle.

    VastaaPoista
  3. Sirpaleet taisivat tuoda onnea, sillä kouluun tutustuminen sujui paremmin kuin hyvin. Opettajaksi tuli hän, jota eniten toivoimme ja luokkakavereiksi vanhoja tuttuja.

    VastaaPoista