torstai 27. toukokuuta 2010

kultturellia
Hän osaa jo lukea kirjaa. Taitaa tulla isäänsä, joka on innokkaampi lukija kuin äiti. Taiteilimme pieniä kätösiä eilen illalla. Täytyy saada kolmas käsi mummon 5 kuukautis- käsikokoelmaan. Pari otosta meni pieleen, mutta ei hätiä, esikoinen taiteili niistä tuollaiset tyttöset!

Tänään kulttuuriteema jatkuu eskarin kevätjuhlilla, joissa on ihania ohjelmanumeroita tiedossa. Mutta ennen sitä pullataikinan kimppuun. Onkohan leipominen kulttuuria?

6 kommenttia:

 1. Jopas on ihana kulttuurin tuottaja! Ja pullan teko on oikein maukasta kulttuuria.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Törmäsin eka kertaa blogiisi. Ja täytyy kyllä heti kommentoida, että kyllä pullanleivonta on ihan varmasti kulttuuria. Leivonta on tapakulttuuria parhaimmillaan. Näin olen ajatellut, kun olen yrittänyt kaksi, kohta kolmevuotiasta poikaani opettaa leipomaan. Tykkää vielä kuitenkin enemmän syödä sitä taikinaa, kuin pyöritellä pullia. Taitavaa taidetta tehnyt esikoisesi!

  Terveisin Anskubee

  VastaaPoista
 3. Lissu ja Anskubee, kiitos kommenteista!

  Ehkä sekin on kulttuuriteko, että opettaa väkensä siihen, että pakasteesta löytyy lähes aina pullaa!? Tämän olen äidiltäni oppinut, nähtäväksi jää, siirtyykö perinne omille tyttärilleni.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis pieni kämmenenjälki...! Ihana idea keräillä noita viiden kuukauden vanhoilta.

  Ja leipominen jos joku ON kulttuuriteko. :)

  PS. Sain tilauksen!!!

  VastaaPoista
 5. leipominen on tärkeintä -sanoi mummuni -ja minä olen ihan samaa mieltä!Töihin vein uuden terapia muodon erityislapsille "torstaintaikinaterapian" :D ollut ainut hetki jolloin 9 poikaa on hommaillut sulassa sovussa keskenään kerran viikossa.Nuo pikkuisen käden kuvat ovat keijuja!Nauti sinä onnellinen pienen lapsen läsnäolosta rauhassa!Olet aivan selvästi ihana äiti!

  VastaaPoista
 6. Ilse, hieno juttu! Siitä se ura urkenee!!!

  Maria, nyt kyllä ihan punastun! En ole kyllä mikään täydellinen äiti, mutta parhaani yritän! Taikinaterapia kuulostaa hauskalta!

  VastaaPoista