lauantai 1. tammikuuta 2011

sukat makkarallaAloitettiin uusi vuosi ihastelemalla pentujen makkaralla olevia sukkia ja juhlimalla vielä kerran yksivuotiasta. Kakku oli ihanaa (kiitos vaan Ilse), eikä kestänyt kauan kun se oli syöty viiteentoista suuhun. Pennut ovat saaneet sylihoitoa ja niillä näyttäisi nyt olevan kaikki hyvin.

Mennyt vuosi on ollut meillä iltatähden vuosi. Hän on täyttänyt koko perheen ja varsinkin minun elämäni täysin. Olen nauttinut valtavasti kotona olemisesta ja kasvun ihmeestä. Vuosi on mennyt mahdottoman nopeasti, liiankin nopeasti. Onneksi saan edelleen jatkaa kotiäidin roolissa tänäkin vuonna.

Tein yhden uudenvuodenlupauksen. Tärkeän sellaisen.

3 kommenttia:

 1. Ompa hyvän näköinen kakku nam,nam,varmaan maistuikin hyvältä!
  Miten se pentu voi ollakin jo noin iso,näyttäiskö tulevan pitkäkarvainen niinkö emänsäkkin on????Onko tuo se poika? Kohta saat jo antaa kiinteää ruokaa,pääsee emäkin vähemmällä tisuttelulla.....Hyvää alkanutta vuotta sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että kakku maistui! Ei se kovin tyylikäs ole mutta eipä ole tekijäkään. ;)

  Ja nuo makkaralla olevat sukat... houkuttelin erästä perheen miespuolista, että tultaisiin yhdessäkin katsomaan. Suostui heti. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kakku myös maistui hyvältä, ei vaan näyttänyt. Itseltäni ei olisi moinen onnistunut, mutta onneksi on Ilse mestarileipuri ystävänä!

  Pennuista ei osaa kyllä vielä sanoa, tuleeko niistä pitkäkarvaisia vai lyhytkarvaisia. Ja väritkin voivat vielä muuttua, joten jännänä odotellaan, miltä ne rupeavat näyttämään. Mustat tuskin vaalenevat, mutta vaaleat ovat nyt jo muuttuneet paljon.

  Ilse, Sekä kakku että tekijä OVAT tyylikkäät!

  Milloin tuutte? Laitanko kahvit tulemaan?

  VastaaPoista