perjantai 14. tammikuuta 2011

ketjureaktioNiinpä se tahtoo olla, että kun yhtä asiaa ryhtyy tekemään niin pitää sitten tehdä myös kymmenen muuta. Meillä koko yläkerta on hyrskyn myrskyn. Tietokone muutti ekaluokkalaisen huoneeseen pentujen reviiriltä. Ja kun juuri siinä huoneessa on ollut ne Barbiet ja Bratzit ja Petsit pienine tilpehööreineen, piti niille keksiä uusi paikka, jotta pienin voi leikkiä huoneessa kun äiskä surffaa netissä!

Muutenkin tuosta huoneesta ollaan tekemässä pienimmän omaa, joten samapa järkätä vähän nyt. Pienet rojut muuttivat uusiin säilytyslaatikoihin ja isot legot pääsivät pienimmän leikkeihin.

Niin ja pitäisi tyhjentää vaatekaappi pienimmän vaatteille, mutta ensin pitäisi tyhjentää rojut pois siitä toisesta. Kirppisvaatteiden läjä sen kun kasvaa.

Ekaluokkalaisen nykyinen pöytä on jäämässä pienimmälle, joten ekaluokkalaiselle pitäisi maalata se vanha klaffipiironkipöytä, joka on muutaman vuoden odottanut käsittelyä.

Parit katotkin odottavat maalia... Tuleekohan tästä koskaan valmista.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta puuhailulta! :) Meilläkin tavarat muuttavat huoneesta toiseen ja välillä takaisinkin. Huoneet vaihtavat paikkaa keskenään. Keittiö ja kylpyhuone taitavat olla ainoat, jotka eivät voi muuttua muiksi huoneiksi, käytännön syistä. :) Mutta kyllä se vaihtelu ja puuhailu virkistää! Tsemppiä valmiiksi saamiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maalaistyttö ja tervetuloa! Puuhailu on kyllä kivaa, mutta myös hieman stressaavaa, kun homma ei tahdo oikein edetä. Mutta tykkään vaihtelusta, joten odotan innolla lopputulosta!

    VastaaPoista