lauantai 18. joulukuuta 2010

vihdoin ja viimeinPitkä odotus palkittiin viimein. Saldona 5 pentua! (Tähän mennessä, vielä voi ilmestyä mattimyöhäisiä. Meille kyllä nämä riittäisi.) Kaksi vaaleaa, tyttö ja poika, sekä kolme mustaa, kaksi tyttöä ja yksi poika.

Ensimmäinen musta oli varsinainen jytky neiti! Se on myös vähän kirjava väriltään. Toinen olikin sitten pienen pieni musta tyttö. Jospa se selviäisi. Näyttää siltä, että isukki on naapuruston musta labbis. Siis noutavia lintukoiria olisi tarjolla!

Mamma vaan on ihan ihmeissään, eikä oikein osaa olla äiti. Me on miehen kanssa oltu kätilöitä ja kuivattu ja katkottu napanuoria. Maitoa onneksi tulee, joten jospa ne selviäisivät ja mamman vaistot heräisivät.

Näin ensikertalaiselle tämä on ollut kyllä rankka kokemus, siis niin koiralle kuin omistajillekin. Vieläkin ovat jalat vähän hyytelönä ja huoli tietysti kova.

Mutta ehkä voidaan jo hieman huokaista.

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihania hyppii täällä kuopus innoissaan!!Onnea onnea kaiken jälkeen -ihmeellistä on tämä elämä:D
  Ja kyllä täällä ollaan enemmän kuin kiinnostuneita pennusta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maria! On ne aika ihmeellisen suloisia!

  Laitetaanko Tuisku (tytöt antoivat heti kaikille kutsumanimet) varaukseen?

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloisia pieniä koiravauvoja! Kaarnatielläkin on jännitetty kanssanne.Naapurin meidän mielestämme epäilyttävä pystykorva onkin siis ihan kunniallinen poikamies, hyvä niin. Pennuista tulee varmasti aika lailla puhdasrotuisen näköisiä. Toivotaan, että kaikki viisi saavat aikanaan rakastavat kodit ja elävät hyvää koiranelämää! Alustavat tunnustelut kaverin saamiseksi Masille on aloitettu, mutta isäntä ei ole vielä lämmennyt. ...ette varmaan tekään ;) Onnea vielä!
  Ps. Mitäs on odotettavissa seuraavan jouluna?

  VastaaPoista
 4. Tuisku on juuri hyvä nimi ja kyllä kunhan asiat saamme selvitettyä.

  VastaaPoista
 5. Voi että ne ovat ihania pötkylöitä! Syötävän suloisia!!! En malta odottaa, että saan nähdä ja nuuhkia! :)

  VastaaPoista
 6. Voi hyvännen aika miten suloisia. Eiköhän se äitikin äkkiä tajua, mitä sen hommiin kuuluu :) Minäkin olen ollut kolme kertaa kissalle kätilönä ja saanut jopa elvytettyä yhden kuolleena syntyneen henkiin, joka on nykyään kunnon kissa :)

  VastaaPoista