sunnuntai 19. joulukuuta 2010

ihanuusvaroitus

On ne kyllä niin ihania! Voisimme istua vaan ja tuijottaa. Tuskin maltoimme ja uskalsimme nukkua viime yönä. Onneksi äidinvaistot alkavat herätä ja me voimme siirtyä sivummalle.

Löydätkö läjästä Ruskan, Kirpun, Tähden, Lumin ja Tuiskun?

10 kommenttia:

 1. Uuuuuh...! Hyvä että varoitit. Ne ovat NIIN ihania. Vaikka myönnän kyllä, etten tunnista nimien perusteella. :)

  VastaaPoista
 2. Voi että he ovat IHANIA!Missä Tuisku ?
  Ja siis ihanaa että Mamma alkaa päästä"jyvälle" äitiydestään.Monet lämpimät terveiset täältä marialta ja pojalta.

  VastaaPoista
 3. On ne suloisia! Maria, Tuisku on toinen noista vaaleista, mutta en kyllä itsekään vielä erota ennen kuin kurkkaan mahan alle!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin ihaillaan pesuetta! Pinja aivan kuin hymyilee kuvassa. Hilla lähtee tänään Saran mukaan Jyväskylään, siitä kehkeytyy vielä oikea reissukoira. Innolla odotellaan teiltä taas uusia kuvia..
  T: Virpi

  VastaaPoista
 5. Nàyttàà ylpeàltà tuo koira-àiti, eikà syyttà. Onnea hànellen kuin hànen huonekunnalleen ja mukavaa jouluviikkoa.

  VastaaPoista
 6. Ihanuusvaroitus oli paikallaan tämän päivityksen otsikossa. Tulin tänne Ilsen johdattelemana ja osasinkin odottaa jotain hurmaavaa!

  Kärsin kroonisesta koirakuumeesta, joka ei ainakaan nyt parantunut :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille Ihania ihastelleille!

  Lumiomena, kiva kun kävit! Tulehan toistekin.

  VastaaPoista
 8. Käsittämättömän ihania! Ihan sama mikä vauva niin mun sydän alkaa läpättää miljoonaa. Voi kunpa saisin vielä oman koiran joskus. Osaatko yhtään aavistella, mitä rotua pentujen toinen puolisko on?

  VastaaPoista
 9. Jonna, vahvasti näyttää siltä, että isukki on naapuruston labradorinnoutaja. Siis "puhtaita" noutajia pennut taitaa olla.

  Sitten kun muutatte sinne maalle, niin silloinhan on hyvä ottaa koira! Siitä on kyllä lapsillekin iso ilo, vaikka totta kai myös iso huolehtiminen.

  VastaaPoista
 10. Meillä oli ennen koira, mutta sen kanssa tuli sen laatuisia ongelmia, että siitä piti luopua. Siitä jäi myös pieni (tai aika iso) pelko olla koiran kanssa. Pitää harjoitella, että uskaltaa taas.

  Jos meille tulisi vaikka ensin pupu. Sen nimeksi muuten tulee Tuisku. Voit yrittää arvata kuka on meidän 9-vuotiaan lemppari-artisti. Nimi on vinkki ;)

  VastaaPoista