tiistai 21. syyskuuta 2010

tilannekatsaus
Hän seisoo nykyisin yli puolet valveillaoloajastaan. Suosituin paikka on olohuoneen erkkeri-ikkuna, josta näkee tielle. Siinä voi katsella vaikka kuinka kauan. Kun ei enää jaksa, alkaa ääni muuttua vaativammaksi. Jos kukaan ei tule auttamaan, hän heittäytyy pyllylleen. Jos hyvin käy, pysyy istuallaan, jos huonosti käy, lentää selälleen. Alastulossa on siis vielä opittavaa. Isommilta kuhmuilta on toistaiseksi kuitenkin vältytty.

Hän on viettänyt neljä yötä ilman yösyöntejä. Ei omastaan, vaan äidin tahdosta. Viime yönä ei herännyt kertaakaan. Äiti toivoo, että näin hyvin nukuttaisiin jatkossakin.

Hän on viettänyt paljon aikaa koiran kanssa. Ehkä siksi hänkin murisee. Koira ei siis murise vihoissaan vaan leikkiessään. Koiran leluilla ja koiran kanssa on kiva leikkiä...ja murista yhdessä.

Hänellä on nyt oma passi. Niinköhän hänet tunnistaa passikuvasta vielä viiden vuoden kuluttua! Kuukauden kuluttua ollaan jossain tuolla kartalla, ei kuitenkaan kotona.

3 kommenttia:

 1. Onnea, jos nyt yöt alkaisivat sujua noin hienosti!!! Upeaa!

  Murina on suloista. Teidän koira on superkärsivällinen, meidän vain väistää ja poistuu paikalta. :)

  Ja passi!!! Onnea siitäkin! Millainen prosessi oli passikuvan ottaminen?

  VastaaPoista
 2. Ilse, pidän kädet kyynärpäiä myöten ristissä ja toivon, että yöt alkaisivat menemään näin hyvin. Ruokailua ei kuitenkaan öisin enää harrasteta!

  Passikuva onnistui oikein näppärästi syöttötuolissa istuen. Kuvaaja teki varulta kahdet kuvat samaan hintaan, että ainakin toiset kelpaisivat. Ja ne toiset kelpasi, toiset ei, vaikka en kyllä huomannut niissä mitään eroa!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Pitkästä aikaa täällä, on ollut melkoista vipinää töissä ja rakennushommia suunnitellessa. Olipa ihana lukea pienimmäisenkin kuulumisia. Ja nähdä kuva, jossa hän pontevasti tarkkailee ympäristöä. Yhtä sievä näyttäisi hänestäkin tulevan kuin sisaristaan! Tuo olohuoneen ikkuna muuten tuntuu viehättävän monia, sekä kaksi- että nelijalkaisia menijöitä.

  Onnittelut tulevien parempien yöunien johdosta. Hampaidenkin kannalta viisas ratkaisu :) Onko pikkuinen jo tyytynyt kohtaloonsa vai vieläkö teillä protestoidaan?

  Ja mitä tarkoitti tuo karttakuva? Onko teillä kenties syyslomasuunnitelmia? Jospa ehdittäisiin joskus soittelemaankin, niin saisin kuulla enemmän... Mukavaa viikonloppua ja pysykää terveinä! Meillä taas räkätautia, minä imuroin työpaikalta näemmä kaikki pöpöt :( Terveiset kaikille ja pikkuiselle rutistus!

  VastaaPoista