keskiviikko 18. elokuuta 2010

Hei kulta, ottaisin mieluummin ne yöunet


Meidän pienin päätti ruveta nukkumaan hyviä päiväunia koleassa säässä. Kesähelteillä päiväunet menivät vähän niin ja näin. Mutta yöt hän nukkui helteillä tosi hyvin, muutaman yön jopa 11 tuntia heräämättä kertaakaan!

Nyt sitten vaan ei nukuta enää yöllä. Hän ei ole koskaan aiemmin karjunut yöllä, vaan herättyään syönyt ja jatkanut samantien unia. Nyt hän herää karjumaan (ei siis oikeastaan itke) eikä rauhoitu kuin rinnalla. Viime yönä puoli kolmen aikaan oli konttausharjoitukset käynnissä eikä unesta tietoakaan.

Eihän tämän näin pitänyt mennä! Pikkuvauvathan ne valvottaa, eivät lähes kahdeksankuukauden ikäiset isot tytöt.

1 kommentti:

  1. Voi voi! Mutta on se vaan niin jännää, kun pienimmäinenkin pääsee jo liikkeelle. Kyllä kai sitä siitä hyvästä jaksaa herätä muutaman kerran ihmettelemäänkin ;) Mutta toivottavasti ei kuitenkaan jää tavaksi!

    Kummipojalla on jälleen kerran korvatulehdus, olisikohan viides tälle vuodelle. Kohta pitää kai harkita taas tuubien laittamista. Heimopäällikkö sairastaa puolestaan iriittiä ja meillä lopuilla on perinteinen räkätauti. Pienimuotoista kenttäsairaalaa on siis saanut kyhätä pystyyn. Toivottavasti teidän perhe on pysynyt terveenä, niin isot kuin pienetkin. Nythän niitä pöpöjä on liikkeellä... Terveiset kaikille ja pikkuiselle tuttuun tapaan suukkoja!

    t: Lasten-, korva-,nenä- ja kurkkutauteihin sekä silmäsairauksiin erikoistunut (PIKAISESTI) hoitaja Jäälistä

    VastaaPoista