perjantai 21. toukokuuta 2010

sinne menitalviturkit ja helteet. Eilen oli kevään lämpimin päivä ja tytöille tuli kiire heittää talviturkit, ennen kuin tulee taas "talvi". Jos kerran uskaltavat, niin siitä vaan, ehkä kylmässä vedessä saa sopivaa shokkihoitoa nuhaan! Ja vähintään yhtä innokkaasti talviturkin heitti myös koira, joka jostain syystä arvasi, mihin olimme menossa ja kiskoi narusta aivan pöhkönä! On se viisas.

Kiitos kaikille eiliseen postaukseen vastanneille. Kiva huomata, että täällä joskus joku piipahtaa! Ja oikeasti, itsellenihän minä tätä teen. Minä, joka olen maailman huonoin päiväkirjan pitäjä saan nyt asioita ja ajatuksia muistiin. Täältä voin tarkistaa asiat kun muisti ei mitään muista!

7 kommenttia:

 1. Oho, sinullahan on paljon lukijoita...! Laita se kävijälaskuri. :)

  Tuli se talvi tai melkein sittenkin, niin kylmä tuuli jo. Onneksi uivat eilen.

  VastaaPoista
 2. Kuvasi sai minutkin haaveilemaan uimisesta - puhtaassa, suomalaisessa jàrvessà. Tuohon Tiber-jokeen (tuossa muutaman kilometrin pààssà) en menisi pakottamallakaan, vaikka vesi kuulemma puhdasta onkin! Neljà viikkoa ja sitten polskis!

  VastaaPoista
 3. Niin tuli talvi. Hrrr! Mutta pikkuinen nukkuu ulkona tosi hyvin.

  Lissu, meillä on tuossa lähellä ihana hiekkalampi, jossa lapset uivat kesäisin. Eikä se ole mikään yleinen ranta, joten koira voi uida mukana!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Löysin tänne Juuri tällaista -blogin ja Ilsen kautta. Ihania tunnelmia, ja erityisesti saunanne on IHANA!
  Mukavaa viikonvaihteen jatkoa toivoo etelän T

  VastaaPoista
 5. Minäkään en ole koskaan onnistunut päiväkirjan pitämisessä. Olet ommellut vaihtoon sievän vaaleansinisen mekon!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa etelän T! Tule toistekin! Pihasauna on kyllä meidän tontin paras paikka.

  Rva Pioni, kiitos kommentista. Ilsellä on ilmiömäinen taito löytää ihania kankaita!

  VastaaPoista
 7. Aloitin tämän blogin pidon juuri siksi että saan omaa aikaa "luvallisesti" : D ja on mukavaa seurata omaa arkea joka hujahtaa niin käsistä!Kotoa muuttaneet lapset lueskelevat myös -tämä tietsa aika on tätä päivää pakko se oli mammankin oppia.Sinulla on tosi mukavat postaukset!Tulen uudelleen .

  VastaaPoista