torstai 20. toukokuuta 2010

Haloo, kuuleeko kukaan?


Pohdiskelen usein, onko tässä bloggaamisessa jotain järkeä. Käykö täällä ketään vai puhelenko yksikseni? Niinpä minulla olisi pieni pyyntö sinulle, joka tämän postauksen luet. Voisitko jättää pienen kommentin, ihan mitä vain? Ei tarvitse runoilla, yksi sanakin riittää. Olisin todella kiitollinen ja näkisin, minkä verran täällä käy lukijoita, onko heitä enemmän kuin yksi.

Jokainen voi kommentoida, vaikka ei olisikaan omaa blogia. Valitse tekstin alareunasta Kommenttia -teksti, kirjoita kommentti ja valitse tiliksi nimetön.

Kiitos, kiitos, kiitos!

8 kommenttia:

 1. Minä löysin tänne ensimmäistä kertaa, blogin kautta jota olit kommentoinut.
  Itselläni on kuukauden vanha blogi jota kauan hauduttelin ja nyt mietin hieman samaa kuin sinä, että kuuleeko kukaan...
  Olet ommellut aivan huipun yo-mekon, vauvasi on ihana, varsinkin pääsiäisenä kaikkien erilaisten sylien pitämänä, värjäsit hienon vihreän takin, jne.
  Siispä, kiva blogi sinulla, minä tulen toistekin. Jatketaan bloggaamista kärsivällisesti, ehkäpä muut ovat ulkosalla pitämässä kaunista hellepäivää tai sitten töissä tekemässä pitkää päivää. Iloa päiviisi!

  VastaaPoista
 2. Kuulee, kuulee, älä vaan lopeta, blogikamu!

  VastaaPoista
 3. Juu, täällä. Löysin eilen tänään huomenna-blogin kautta = )

  VastaaPoista
 4. Ole huoleti, kyllä kuulee! Luulenpa, että täällä on suuri joukko kaltaisiani, jotka odottavat malttamattomana seuraavaa merkintää.
  Pidän tavastasi kertoa asioista, myös kuvitus on upeeta. En vain osaa kommentoida, koska pelkään kirjoittavani jotain typerää...

  VastaaPoista
 5. Buongiorno, buongiorno! Piipahdin kylààn nàhtyàni kommenttisi eilen tànààn huomenna -blogissa. Alkuun sità aina ihmettelee, kannattaako bloggaaminen, mutta onhan se ainakin yksi tapa pitàà pàivàkirjaa. Sitten pikku hiljaa tulee ns vakilukijoita, jotka myòs kommentoivat. Ja sitten on niità, jotka vain lukevat ilman kommentointia. Minunkin blogisivustassani on muutama blogi, joita kàyn vain ihaliemassa. Kàrsivàllisyyttà ja paljon haleja noille lapsukaisille.

  VastaaPoista
 6. Rva Pioni, kiitos kannustavista sanoista!

  Ilse, en kai katoa kuitenkaan, olen jo ihan koukussa.

  Kotivalo, kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen!

  Anonyymi, kiitos paljon. Jospa teitä tosiaan on!

  Lissu, kiitos! Halasin jo lähimpänä olleen eskarilaisen.

  VastaaPoista
 7. Hei ! Minä löysin juuri blogiisi Lissun kautta. Hienoja kuvia, ihanat lapsukaiset ja söpönen koira. Minä en ole vielä saanut aikaiseksi omaa blogia, mutta olen ihan koukussa teidän hienoihin blogeihinne. Terveisin Reija

  VastaaPoista
 8. Täälläkin lukija, liki vuoden kuluttua! Seikkailin blogista blogiin, löysin tämän omasi ja jäin koukkuun. Nyt olen lukenut jo usean kuukauden putkeen ja ihaillut harmonista perhettäsi, ja kaikkia taitojasi ompelusta kuvioiden maalaamiseen. Toivottavasti intoudut vielä blogin jatkamiseen, huomasin etulehdeltä että lopetit bloginpidon muutama päivä sitten.

  -Salamanteri

  VastaaPoista