torstai 19. huhtikuuta 2012


Ei tuu kesää....joten tehdään se.

Yläkerran ankean vessan seinälle kasvoi puu. Kaikki lehdet eivät ole vielä puhjenneet, mutta pikkuhiljaa.

2 kommenttia:

 1. Hip hei!

  Ei se vessa minusta ole mitenkään ankea, tyylikäs pikemminkin. Mutta tuo puu on kieltämättä hauska oivallus :) Sinulla on kyllä ihan ehtymätön ideavarasto. Voi, kun olisin minäkin saanut edes murto-osan sinun kekseliäisyydestäsi ja tyylitajustasi...

  Ompeluhommista lukiessaan pienimmäisen kummitäti tuntee piston sydämessään, olisihan sitä voinut lähettää söpöläiselle mekon jos toisenkin... Viimeiset 3 viikkoa vaan on taittunut täysin flunssan kourissa. Tympäsee. Todettiin eilen talousjohtajan kanssa, että muuttomme jälkeen en ole ollut yhtään yötä pois residenssistä. Mutta olen minä sentään käynyt muutaman kerran lähikaupassa ja kerran lääkärissä.

  Ainoa hyvä puoli tässä potemisessa on se, että meillä on kerrankin rauhallista eivätkä lapset tappele koko ajan -ainakaan silloin kun kääntää tilapäisesti kuuron korvan ipanoihin päin :) Terkkuja teille!

  Ps. Tule jo aurinko ja sulata nämä loputtomat hanget ja kuivata loskainen piha. Mielialakin varmasti kohenisi hetkessä siinä lämmössä!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan paranemista teille koko porukalle!

  Ideoita kyllä olisi vaikka muille jakaa, ehtisi vaan toteuttaa murto-osankaan. Ja kuules, on sitä kekseliäisyyttä sinullakin, tiedän sen.

  Etpä ole tosiaan pitkälle kotoa päässyt. Olisimmepa lähempänä, niin vois autella puolin ja toisin. Itsekin olen viettänyt yksinhuoltajapäiviä ihan liikaa viime aikoina. Eikä puhettakaan, että omaa aikaa juuri saisi. Mutta koitetaan jaksella!

  Teillä on sentään kevät, meillä satoi taas kymmenen senttiä viime yönä lunta!?!GRHH
  Se olikin sitten varmaan kolmas kerta viikon sisällä. Että kinokset sen kun kasvaa.

  Terkut!

  VastaaPoista