sunnuntai 16. lokakuuta 2011

vauhtia
Arki on touhua täynnä. On töitä, opiskelua, koirakoulua, lasten harrastuksia... Kamera on melkein unohtunut pölyttymään.

Näissä retkitunnelmissa oltiin viikko sitten ja viikon päästä ollaan ihan muissa maisemissa. Blogihiljaisuutta on siis jatkossakin. Ehkä kuitenkin palaan vielä. Tsau!

3 kommenttia:

  1. Hip hei! Olettepas te olleet reippaita :) Olisi ollut mukava päästä mukaan retkellenne! Me olemme olleet flunssan kourissa, pienimmäinen piti viedä ihan piipaalla sairaalaan, kun meni henki ahtaalle. Onko kummityttö jo kunnossa? Entäs muu perhe? Lomasuunnitelmanne kuulostivat kerrassaan upeilta, kyllähän tuota yhteistä taivalta kannattaa jo juhliakin! Poiketkaa kylässä jos ehditte, kahden viikon päästä pääsemme muuttamaan täältä "Jakomäestä" OMAAN KOTIIN!!! Voi tätä riemus :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki ollaan nyt terveitä ja huomenna startataan muille maille. On varmasti mahtava tunne päästä muuttamaan uuteen omaan kotiin!!! Jotenkin äkkiä se talo näin ulkopuolisesta on valmistunut. Jospa poiketaan viikon päästä kotimatkalla. Heissan!

    VastaaPoista
  3. Täältä löytyi niin hauskan näköinen musta ja valkoinen parivaljakko, että oli ihan pakko jättää viestiä:) Näyttää kovin samalta kuin oma vauhtikaksikko:D Rapsutuksia koirille!

    VastaaPoista