torstai 15. syyskuuta 2011

itse
Tyttärillekin iskee luomisen vimma puuskittain. Äitiinsä ovat tulleet.

Esikoinen keksi, että hän haluaa ommella itselleen puseron ja hupparin. Ja just nyt. Tuollaiseen pyyntöön ei voi vastata kieltävästi, vaan on jätettävä siivousurakka seuraavalle päivälle ja alettava hommiin. Aloitimme raitapaidasta, joka onnistui tosi hyvin. Minä en koskenut ompelukoneeseen, saumuriin, enkä saksiin. Vain kankaaseen ja nuppineuloihin. Näyttäisi siltä, että hupparikangaskaupassa täytyy käydä ja ostaa ehkä jopa se vetoketjukin!

Samaan aikaan toisaalla vimma tarttui toiseenkin tyttäreen, joka tekaisi syksyisen sienitaulun. Ihan omien suunnitelmien mukaan. Minusta se on superhieno ja nuo kaapista löytyneet kehykset kruunaavat komistuksen. Toisena iltana samainen neiti esitteli tekemänsä sydänmobilen. Lasten tekemät jutut ovat ihan parasta dissainia.

Mitäs minä olen tehnyt? Olen yrittänyt pitää hommat hanskassa ja hanskat tallessa, kun miestä ei ole viikkoon kotona juuri näkynyt. Onneksi hänen työleiriviikkonsa on päätöksessä ja pääsemme palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen.

Hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti