tiistai 23. elokuuta 2011

parempi myöhään


Kesällä käsiini osui äidin mysteerikaapista keskeneräinen virkkuu. Pienen tutkiskelun ja muistelemisen jälkeen se osoittautui kymmenen vuotta sitten esikoisellemme aloitetuksi neuletakiksi, joka oli jäänyt puolitiehen. Koskapa olin kaapilla juurikin etsimässä jotain pientä käsityöpuuhastelua, nappasin tuon tekeleen matkaani ja virkkailin sen pikkuhiljaa valmiiksi. Hihat tein suosiolla pylväillä, sillä en olisi ikinä saanut valmista tuolla pitsikuviolla.

Nyt se on valmis ja mahtuu juuri ja juuri pienimmän päälle. Onneksi on noita tyttöjä! Ehkä seuraavaksi kurkistan omaan mysteerivaatehuoneeseen. Montakohan keskeneräistä työtä sieltä löytyy?!

3 kommenttia:

 1. Suloisia molemmat! Pienimmäinen näyttää kovasti kasvaneen pituutta sitten viime näkemän. Niinhän sitä sanotaan, että kesä kasvattaa niin kasvit kuin lapsetkin :) Tässä taloprojektin ja ristiäisrumban keskellä olemme aina välillä vilkaisseet blogiasi. Päällimäisenä on ollut mielessä, että mikä työpaikka se noin lyhyellä varoitusajalla tupsahti? Kentien vanha tuttu homma? Ja miten on pikkuprinsessa sopeutunut päivähoitoon?

  Meillä ekaluokkalainen on jo rutinoitunut koululainen, kummipoikanne on aloittanut telinevoimistelun ja srk:n kerhon, jotka molemmat ovat hänelle tosi tärkeitä. Emmi nauttii kotosalla olosta ja rakentaa dubloilla tornitaloja. Paulus on edelleen ollut hämmästyttävän leppoisa kaveri. Isäntä puurtaa töissä ja minä tyhjentelen tiskikonetta parhaimmillaan kolmesti päivässä. Normaalia arkea siis.

  Paljon terveisiä teille kaikille ja pienimmäiselle halit!

  VastaaPoista
 2. Maria, joo, aika suloisia ovat sekä nuttu että kantaja!

  A, kiva kuulla teidän kuulumisia! Hienon harrastuksen on kummipoika valinnut. Telinevoikka sopii hänelle varmasti tosi hyvin!

  Mun työpaikka ei ole sama kuin ennen, mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Jätetään täällä loput arvailujen varaan. Pienimmällä menee hoidossa päivä päivältä paremmin, joten kyllä se siitä. Aluksi oli vähän itkuista, mutta niin kait se on melkein jokaisella aloittelijalla.

  Syysterkut koko poppoolle!

  VastaaPoista