tiistai 14. kesäkuuta 2011

* * *




Nyt muistellaan hellettä sisällä pitkähihaiset päällä. Kyläillään ja puuhaillaan juttuja, joita helteellä ei jaksanut. Ihan hyvä näin.

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäisiä kuvia! Jospa niitä helteitäkin saataisiin vielä lisää. Meidän lapset ovat kärttäneet myös sellaista isoa uima-allasta, joka teilläkin on. Teillä on ilmeisesti plutattu ahkerasti? Onko altaan puhtaana pitäminen ollut hankalaa? Saunasta on varmasti mahtava pulahtaa veteen :) Ja eikös sitä sanotakin, että jollei vuori tule Muhammedin luo, pitää Muhammedin mennä vuoren luokse. Eli jos nyt se sauna ei satu sijaitsemaan järven rannalla, on asia järjestettävissä...

    Täällä päästään pikku hiljaa normaalielämää muistuttavaan tilaan. Vauva on ollut koko porukan rauhallisin, isosisko ja pikkuisoveli sen sijaan ovat poukkoilleet sähköjänisten lailla pitkin seiniä. Käytimme juuri tämän suurperheen iskän kanssa pienimmäistä kuulotutkimuksessa OYS:issa ja totesimme, että matka sairaalaan tuntui ihan lomalta, kun takapenkiltä ei kuulunut kuin tasainen tuhina. Paluumatkalla pistimme vielä elämän risaiseksi hyväksi todetun kuulon kunniaksi ja ostimme jätskit :)

    Isäntä muistelee kaihoisasti mukavia kesäkisareissuja, joten pitänee merkitä ensi kesän kisat jo nyt kalenteriin. Terveiset koko porukalle!
    t: äiti-Kiljunen

    VastaaPoista
  2. äiti-Kiljunen, kiva kuulla teidän kuulumisia! Ihana, jos vauvan kanssa menee hienosti ja miksi ei menisi, onhan teillä tuota kokemusta. Voin vain kuvitella, mikä on vauhti teidän pienehkössä kämpässä kun sisarukset saavat vauhtia varpaisiin... Tsemppiä!

    Uima-allas on loppujen lopuksi aika helppo hoitoinen. Meillä kun siinä on aina suojapeite päällä, kun sitä ei käytetä. Muuten ois täynnä männynneulasia. On siitä kyllä tytöille niin suuri ilo, että ei ole kyllä kertaakaan kaduttanut sen hankinta.

    Ehkei teillä vauva-aikaa ensi kesänä kesäkisareissujen aikaan??!!!

    VastaaPoista