lauantai 14. toukokuuta 2011

ylöspäin
Ehdin jo luulla, ettei pienin keksi kiipeilyä kun ei muutkaan meillä ole keksineet. Mutta Hänhän onkin aivan erityislaatuinen siskoihin verrattuna. Nyt meillä mennään sitten näin. Noustaan tuolille seisomaan ja vedetään kaikki pöydällä olevat tavarat lattialle. Ja onpa pari kertaa noustu jo pöydällekin. Että nyt on sitten äidin turha edes ajatella virkkuukoukkuun tarttumista.

Jostain syystä postilaatikosta löytyi se kaikkein kamalin Seiska-lehti, joka näytti olevan pienimmän mielestä tosi mielenkiintoinen. Hyi sentään!

3 kommenttia:

 1. Ai,ai sentään kun on hauskaa,kotikin näyttää aivan erilaiselta tuolta korkealta...Hyvä se on edes jonkun lukea seiskankin juorut!

  Hyvää viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 2. Suloinen pikkuneiti! Mamman ei nyt sitten auta kuin vain ihailla liikunnallista pienimmäistään ja jättää suosiolla käsityöt hetkeksi vähemmälle... Vaikka onkin ollut mukava ihastella blogistasi mitä kaikkea kaunista olet tehnyt. Toivottavasti pikkuinen on kuitenkin sen verran varovainen, että säästytte tapaturmilta! Ja onneksi pian on kesä (jopa siellä teidän koskeudella) ja pihalla löytyy kaikkea kiinnostavaa ihan maan tasalta ;) Emmi suosittelee lämpimästi hiekkakakkujen leipomista!

  VastaaPoista
 3. Kiitti A:t kommenteista! Toivottavasti tämän jutun uutuudenviehätys menee äkkiä ohi. Nyt täälläkin vähän lämpeni, joten taidetaan lähteä pihalle hiekkakakkuja tekemään. Kiitos Emmi vinkistä!

  VastaaPoista