tiistai 1. maaliskuuta 2011

tervetuloa Huvikumpuun

Viime viikolla tyhjeni äidin ja iskän makuuhuone katonvalkaisun tieltä. Olen kaikki tässä asutut vuodet inhonnut huonosti kuultolakattuja kattojamme, joista yksi huone kerrallaan olen päässyt eroon tarttumalla pensseliin. Tämän kertaisen jälkeen on enää yksi huone jäljellä.

Käsittelyn jälkeen huone sai uuden asukkaan, kun ekaluokkalainen muutti sinne. Ja Huvikumpuhan siitä tuli, kiitos meidän piironginmaalausprojektimme! Älkää entisöijät repikö pelihousujanne, me emme todellakaan yrittäneet tehdä sitä, vaan otimme käyttöön vuosia missälie ajelleen huonekalun. Siinä on kaikki vähän vinksin vonksin ja heikun keikun, joten värikin on sitten samaa tyyliä. Sisäosien vihreä oli jo valmiina ja pinkkiä maalia löytyi jemmasta, joten siinäpä se. Ja mikä tärkeintä, tyttö tykkää!

2 kommenttia:

 1. Siitä tuli niin hieno! Ja koko huone aivan suloinen nyt. Mistä tuo verhokin löytyi? Aivan nappivalinta.

  Vielä yksi katto! Juu. Sitten voitkin jatkaa täällä meillä. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se aina piristää, kun tekee vähän muutoksia ja vaihtaa huonakalujen paikkaa taikka huonetta. Sanoo vaihtelunhaluinen:)

  Verho on vanha Marimekon kangas, kirppikseltä tietysti.

  Se viimeinen katto onkin sitten isompi homma. Huone kun on täynnä tavaraa ja seiniäkin pitäisi maalata. Nyt ei taaskaan ihan heti kiinnostaisi koko homma.

  VastaaPoista