perjantai 18. maaliskuuta 2011

kiitos


Lopetan tämän yksinpuhelun tältä erää. Jotenkin vaan takki on tyhjä eikä sanoja löydy. Ehkä palaan, jos saan uutta virtaa ja uusia ideoita.

Kiitos kaikille mukana kulkeneille ja aurinkoista kevättä!

Heippa

6 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Pipsa kulta! On ollut ilo tutustua sinuun edes pikkuisen.Halit ja kevään iloa♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuuluu sinulle, Maria. Olet ollut uskollinen ystävä ja kannustava kommentoija lähes alusta asti. Halit sinullekin!

  Jatkan toki sinun blogisi seuraamista ja ehkä tässä itsekin palailen, kunhan ensin pidän vähän tuumaustaukoa. Kaunista kevättä!

  VastaaPoista
 3. Minä en usko, että tämä oli vielä tässä, mutta hengähdä ihan rauhassa. Tuumaustauko tekisi hyvää monelle meistä monella tavalla, olet rohkea kun sen noin vain päätät ottaa.

  Nyt kyllä herätän tuon yhden.

  No, vielä ennen sitä: kiitos yhteisestä matkasta, kannustuksesta ja kaikesta, mitä olen saanut täällä ihailla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan Ilse. Ilman sinua en olisi päässyt näinkään pitkälle. Mutta ehkä vielä palaan...

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Täällä muuttolaatikoiden keskellä harmitellaan kovasti "radiohiljaisuutta". On ollut niin mukava lukea kuulumisistanne ja ihailla sinun ottamiasi kuvia! Nyt (tai siis oikeastaan vasta viikon päästä), kun minulla olisi taas aikaa kirjoitella kommentteja, ei tämä kanava ole sitten ainakaan toistaiseksi käytössä :( Mutta lähetään sitten vaikka sähköpostia, eikös?

  Kävimme illalla viimeisen kerran saunassa tässä asunnossa. Vähän haikealta tuntui, kun minä olen itse suunnitellut tuon saunan ja sahannutkin laudepuut sopivan mittaisiksi. Se oli sen edellisen energisen keskiraskauden satoa :) Nyt tätä energiaboostia on tarvittu muuttolaatikoiden pakkaamiseen. Huh, miten kamalan paljon sitä tälläiselle perheelle kertyykin tavaraa! Mutta nyt täytyy painua pehkuihin, huomenna on vielä edessä huonekalujen ja arkiastioiden rahtausta ja vuokra-asunnon kaaoksen selvittelyä. Aurinkoisia kevätpäiviä koko perheelle ja pienimmäiselle sulottarelle halaukset! t: etunimi.sukunimi@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 6. Kiitos A! Raskauteenko se liittyy, että saattekin nyt touhuttua niiiin paljon, että meikäläistä ihan hirvittää!! Tsemppiä muuttotohinoihin ja onnea uuteen (väliaikaiseen) kotiin. Kyllä minä vielä palaan!

  VastaaPoista