maanantai 7. helmikuuta 2011

tyttöjä
Poikapennut matkasivat lauantaina omiin koteihin. Kaikki on mennyt heillä hyvin. Ei ole ollut edes kova ikävä, siis pennuilla, meillä on vähän ollut. Mutta heillä on molemmilla ihanat kodit.

Vielä hetken meillä on taas aikamoinen akkavalta (yhdeksän vastaan yksi). Viikon päästä tasoittuu seitsemän-yksi. Ihan hyvä suhde!

Kaipaamani aurinko saapui, mutta katselemme sitä ikkunan läpi. Yli 20 astetta pakkasta ja hyytävä tuuli ei houkuttele ulos.

edit. Kävin vähän korjailemassa lukuja. En näköjään osaa laskea kymmeneen!

6 kommenttia:

 1. Voi tuota yläkuvaa! Keskimmäisen tuleva omistaja voisi kyllä perustaa koirablogin, niin saisimme sitten seurata tuon ihanan uutta elämää! ;)

  Järkyttävän kylmä. Sisällä koko loppupäivä. Neuvoin taas pullaa.

  VastaaPoista
 2. Siis leivoin. :) Puhelin päättelee ihan omiaan.

  VastaaPoista
 3. Ilse, sinustahan on tullut oikea pullantuoksuinen kotiäiti! Missä välissä kerkesit leipomaan? Oliko apulainen mukana vai päikkäreillä?

  Ihan hirmu kylmä. HRRR.

  VastaaPoista
 4. Mukana, tietty. Oltiin kaksin iltakahdeksaan asti, pakko oli jotain puuhaa keksiä. :)

  VastaaPoista
 5. Ylimmäinen koirulikuva on niii-in hieno, että tallensin sen koneeni työpöydälle! Minua hymyilyttää aina kun nämä pienet pallerot, tekisi mieli ottaa syliin ja rapsuttaa. Miten ihmeessä onnistuit vangitsemaan kameraasi noin puhuttelevat ilmeet?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, tuo on se hetki, kun kaikki ovat liikkumatta ja odottavat, avaako se jo portin. Koiranpentujen kuvaaminen on kyllä tosi hankalaa! Ehkä yksi sadasta kuvasta onnistuu.

  VastaaPoista