tiistai 23. marraskuuta 2010

viime päivinä


On ollut vetämättömiä päiviä. Osittain johtuen huonosti nukutuista öistä. Ja varmasti osittain siitä, että olen yrittänyt vähentää kahvin juontia. Vatsani ei pidä siitä, mutta kun olen aina sitä juonut, niin lopettamisesta seuraa vieroitusoireita, väsymystä ja päänsärkyä. Olen tällä hetkellä Yksi kuppi päivässä -linjalla.

Muutama kauluri on syntynyt sohvalla löhöillessä. Ne taitavat päätyä joulupaketteihin. Korttisuunnitelmiakin on jo tyttöjen kanssa vähän tehty.

Paikallisessa kangaskaupassa oli kaikki puoleen hintaan, joten pitihän siellä käydä. Sain uudet sohvatyynyt ja vähän muutakin.

Osaisiko muuten kukaan sanoa, mistä saisi kunnon villaisia aikuisten neulepuseroita? Sekä miesten että naisten pusero täytyisi löytää. Mutta mistä niitä saa?


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo ylin kuva. Mihin kellonaikaan se on otettu. Kauluri on sòpò, kuin kaulan omistajakin. En osaa neuvoa tuossa villapuseroasiassa, kun itse olen niille allerginen.

    VastaaPoista
  2. Lissu, ylin kuva on otettu tänä aamuna muistaakseni vähän vaille kymmenen. Ja alimmassa kuvassa on eilisillan kuutamo.

    VastaaPoista