perjantai 3. syyskuuta 2010

epäsopivat löydöt




Tein tänään kirpparilta kauniita löytöjä. Tärkein oli ihanat kengät pienimmälle. Ja ne ei niin tarpeelliset, mutta ihanaakin ihanammat olivat nuo kaksi mekkoa. Vaalean on joku itse tehnyt ja KÄSIN virkannut helmassa ja hihoissa olevat pitsit. Kukallisen taas on valmistanut chix-puku Jyväskylästä. Molemmat ovat menneiltä hyviltä ajoilta peräisin.

Mutta voi! Ne ovat minulle liian isoja...Vasinkin tuo kukkamekko harmittaa suuresti, se olisi ihana juhlavaate. Tietysti niistä tuunaamalla jotain saisi, mutta molemmat ovat sen mallisia, että muutoksia on vaikea tehdä. Näiden kantajan tulisi olla ehkä kokoa 38/40 (kukallisen kokonumero 42, sen aikaista kokonumerointia) ja pitkä. Tai pidempi kuin minä, alle 160 senttinen pätkä.

Jos joku tahtoo, voin nämä halvalla myydä.


ps. Joko osallistuit alla olevaan arvontaan?

3 kommenttia:

  1. Mitä! Onko kirpparilla noin hienoja mekkoja! Sinä kyllä tuunailisit niistä itsellesi vaikka mitä, kun vain tartut saksiin. Tai tytöille!

    Meillä siivotaan. Niin kuin näkyy. :)

    VastaaPoista
  2. Joskus tekee löytöjä!

    Harmi etteivät oikein passanneet. Ehkä jonain päivänä saan aikaiseksi tuunata. Mutta niitä tekemättömiä ideoita olisi kyllä mahdoton määrä jo ennestään...

    VastaaPoista