tiistai 24. elokuuta 2010

lisää aarteita


Mieheni on ollut nuorena poikana ahkera sarjakuvien lukija ja keräilijä. Noille hänen aarteilleen on rakennettu hyllyt työhuoneen katonrajaan. Tänään jouduin siirtämään ne väliaikaisesti muualle ja totesin, että niitä on ihan valtavasti! On Aku Ankkoja, Aku Ankan taskukirjoja, Tex Willereitä, Korkeajännityksiä, Colteja, Roope-Setiä ja paljon, paljon muuta.

Pienelle maailma avartuu koko ajan. Nyt on löydetty mm. koiran vesikuppi ja digiboksi...

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta. Kun vuosi sitten muutimme, siirsi mieheni osan aarteistaan suoraan ullakolle.
  Ihailen tuota viheriöivää kukkatapettia. Se on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lumiomena kommentista.

  Meillä taas mies sanoi, kun tähän muutimme, että hänen aarteilleen pitää sitten löytyä paikka. Ne olivat kerenneet lojua varastoissa jo liian monta vuotta. Nyt ne ovat sitten aina saatavilla. Ja kahvipöydässä aina joku levällään!

  Tapetti on Tapettitalon Kirsikkapuu, jolla tapetoin vajaa vuosi sitten portaikon taustaseinän.

  VastaaPoista
 3. Minà rakastan Lucky Lukeja ja Asterixeja, joten ymmàrràn miehesi tunteita. Illalla on mukava nukahtaa niiden seurassa. Ei menetà yòuniaan!!! Minà ihastelen tuota pikkuista tuossa alimmmassa kuvassa. Seuraavaksi lòytyy varmaan paljon muutakin jànnàà tutkittavaa. Ja kunhan jalat kantavat, sitten vasta riemullista onkin - siis lapsella.

  VastaaPoista
 4. Lissu, mies nukahtaa kyllä romaania lukien, mutta ruoka/kahvilukemisena on AINA joku sarjis!

  On se ihmeitä täynnä tuo pienen maailma. Aina löytyy uutta ja nyt jo katse on ylhäällä ja kurkottelee sohvan reunalle. Kohta siis seisotaan. Huh! Äiti ei pysy perässä tässä kehityksessä.

  VastaaPoista