sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

aurinkoinen



Vaikka ulkona sataa tihuuttaa ja on harmaata, meillä paistaa aina aurinko. Nimittäin pienimmän kasvoilla. Aina kun katseet kohtaavat, puolivuotias väläyttää ihanan hymyn. Aina. Pienen harkinnan jälkeen myös vieraille. Tuosta hurmaavasta hymystä on toki satoja kuvia, mutta jääkööt ne salaisuudeksi.

Muutenkin meille on siunaantunut maailman helpoin vauva. Saattaa kulua päiviä, ettei hän itke ollenkaan. Hän katselee tyytyväisenä maailmaa ja hymyilee, jokeltelee ja kiljuu. Hän tykkää leikkiä lattialla, kääntyillä mahalleen ja kaataa tornia. Hän syö hyvin ja nukkuu hyvin. Kaikki on niin kuin pitääkin. Ihana pieni!

5 kommenttia:

  1. Voi miten ihana äiti olet kun pikkuisesi noin onnellinen lapsi!Kauniita hetkiä teille lämpöiseen kesään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria! Liekö onnellisuus äidistä kiinni, vaiko luonteesta. Toivottavasti keli lämpenee, täällä puhaltaa kylmä pohjoistuuli. Hyrr!

    VastaaPoista
  3. Niin puhaltaa täälläkin. +8, hyi olkoon. Mutta yksi vain hymyilee, vaikka hampaitakin taas taitaa olla tulossa... Katselin kaikki juttusi läpi (ihania!), mutta täältä käsin kommentoiminen on vähän vaikeaa, kun asutaan kahdessa talossa.

    VastaaPoista
  4. Ompas hauska kuulla näitäkin vauvakuulumisia. Sinulla on vissiin aistit paikallaan, ja osaat lukea lastasi. Olipa kauniisti kirjoitettu, samaistun tunteeseen.

    VastaaPoista
  5. Ilse, asutteko kauankin kahden talon elämää?

    Eilentänäänhuomenna, kiitos kauniista sanoista! Kyllä kait tällaisia vauvoja on muillakin, vaikka yleensä aina puhutaan niistä valvomisista ja vaivoista. Ehkei saa liiaksi kehua?!

    VastaaPoista